[spoiler]

پلاگین

[/spoiler] شرایط و مراحل اقدام برای دریافت ویزای توریستی(دیدار) سوئد - زیر آسمان سوئد
X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 @ 00:15

شرایط و مراحل اقدام برای دریافت ویزای توریستی(دیدار) سوئد

زیر آسمان سوئد: اگر در سوئد هستید و قصد دارید برای یکی از اعضای خانواده یا فامیل خود که در ایران هستند دعوتنامه توریستی بفرستید و یا اگر در ایران هستید و یکی از اعضای خانواده یا فامیل و یا حتی دوست شما در سوئد زندگی می کند و می خواهید بدین شکل بصورت توریستی و برای یک دوره موقت به سوئد سفر کنید و با آنها دیدار کنید،این مطلب را تا انتها دنبال کنید تا کمی بیشتر با شرایط و مراحل انجام امور اداری برای دریافت ویزای توریستی یا دیدار سوئد آشنا شوید. البته توجه کنید که برای بروز بودن با شرایط و مراحل دریافت ویزا یا ارسال دعوتنامه و یا بروز بودن با هزینه های صدور ویزا،همواره منبع اصلی دریافت اطلاعات شما،سایت رسمی سفارت سوئد در تهران و یا سایت رسمی اداره مهاجرت سوئد باشد و از این مطلب به عنوان تنها یک کمک جانبی استفاده کنید.

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای توریستی (دیدار از خویشاوندان) سوئد

برای دریافت ویزای توریستی یوئد،شما نیاز به ویزای شنگن از نوع توریستی(نوع C) دارید.شما بعنوان فردی که از ایران قصد بازدید اقوام یا دوستان و آشنایان خود در سوئد را دارید بایستی مراحل مشخصی را طی کنید و مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را تهیه نمایید.

الف) مدارکی که توسط فرد یا افراد دعوت کننده در سوئد بایستی تکمیل و به فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال شوند:

1-فرم دعوتنامه Invitation که بایستی توسط فرد میزبان شما در سوئد یا شخصی که دعوتنامه را برای شما می فرستد تکمیل و ارسال شود.در فرم دعوتنامه، اطلاعاتی در ارتباط با نسبت شما با فرد معرف در سوئد و اطلاعات دیگری از دلایل سفر و مشخصات فردی شما باید درج شود.فرم دعوتنامه از سایت اداره مهاجرت سوئد بصورت آنلاین از اینجا قابل تهیه و چاپ است.

2-فرد دعوت کننده ساکن در سوئد باید یک برگه دیگر به نام برگه مشخصات فردی یا پرشون بویس (Personbevis) را ضمیمه فرم دعوتنامه خود نماید و با پست یا بصورت ایمیل یا فکس برای فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال نماید.در این برگه که فرد دعوت کننده آن را از اداره مالیات سوئد(Skatteverket) دریافت می کند، مشخصات فردی و ثبت احوالات او درج شده است.شخص میزبان شما می تواند حتی بدون مراجعه حضوری به اداره مالیات سوئد،این فرم را بصورت آنلاین از اینجا تهیه و چاپ کند.

ب) مراحل و مدارکی که بایستی توسط شخص یا اشخاص بازدیدکننده در داخل ایران انجام و ارائه شود عبارتند از:

برای دریافت ویزای توریستی سوئد،شما بایستی مدارکی که خودتان از شخص دعوت کننده در سوئد دریافت کرده اید را با مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را جمع آوری کنید تا بتوانید برای دریافت ویزا اقدام کنید.فهرست مدارکی که شما بعنوان بازدیدکننده موظف به تهیه آنها هستید به قرار زیر است:

3- فرم درخواست ویزای شنگن یا توریستی که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضاء شود. این فرم در اینجا قابل تکمیل و چاپ است.
توجه کنید که زمان و بازه زمانی بازدیدی که در فرم ویزای شنگن ذکر می کنید لزوما با توجه به اینکه در مرحله اقدام برای ویزا و با توجه به مشخص نبودن نتیجه اقدام طبیعتا هنوز بلیت هواپیمای خودتان را تهیه نکرده اید می تواند یک بازه زمانی نهایتا 90 روزه باشد اما می تواند خیلی دقیق هم نباشد.مثلا ذکر می کنید از ابتدای ماه جون تا انتهای ماه آگوست.

4-
فرم اطلاعات خانواده Family Details که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضاء شود.این فرم در اینجا قابل تهیه و چاپ است.

5- ارائه گواهی بانکی موجودی حساب و همچنین پرینت گردش حساب که به نوعی ثابت کند که شما در بازه زمانی بازدید از سوئد امکان تامین هزینه های سفر خود را دارید.این حساب بانکی حتما بایستی به نام خودتان باشد و تاریخ تهیه آن نیز نبایستی قدیمی تر از سه ماه پیش باشد.در صورتی که فرد دعوت کننده شما در سوئد حاضر به تقبل هزینه های شما باشد،بایستی یک گواهی بانکی از وی دریافت و ارائه کنید که ثابت کند تمامی هزینه های خورد و خوراک و اقامتی شما توسط وی تامین می گردد.


6- ارائه اصل و کپی گواهی استخدام یا اشتغال به کار،فیش حقوقی و نامه مرخصی برای کارمندان ادارات،پرینت فیش حقوقی و گواهی بازنشستگی برای مستمری بگیران و بازنشستگان دولت،پروانه یا جواز کسب برای افراد با مشاغل آزاد،نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و اصل و کپی سند ملکی خانه،زمین،مغازه و مستغلات برای سایر افراد با مشاغل مختلف.

7- رونوشت(کپی) از تمامی صفحات گذرنامه معتبر،شناسنامه و کارت ملی.
توجه داشته باشید که در صفحه ی عکسدار گذرنامه شما بخشی مربوط به امضاء مالک گذرنامه وجود دارد که بایستی این بخش را امضاء کرده باشید.
8- دو قطعه عکس جدید پاسپورتی 6x4 ،زمینه سفید،تمام رخ،روتوش نشده.عکس بانوان بایستی به گونه ای باشد که تمامی صورت و نیز گوش ها در آن کاملا مشخص باشند.


8- پرداخت هزینه صدور ویزای توریستی که در حال حاضر 60 یورو
است.این هزینه را در زمان تحویل مدارک در سفارت سوئد در تهران بصورت ریالی می پردازید.برای اطلاعات بیشتر در مورد فهرست هزینه های صدور ویزا و موارد معاف از پرداخت هزینه ویزا به اینجا بروید.

فهرست کامل مدارک مورد نیاز در قالب یک فایل PDF

نحوه اقدام برای ثبت درخواست ویزا و تحویل مدارک به سفارت سوئد در تهران

در حال حاضر،دو راه برای ثبت درخواست و تحویل مدارک وجود دارد:1- راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا از طریق اینترنت و بصورت آنلاین و 2- راه حضوری یا رزرو وقت ملاقات از قبل و سپس مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران در زمان مقرر شده.

راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا بصورت آنلاین در سایت

این راه قطعا بهترین و راحت ترین و سریعترین راه ثبت درخواست ویزاست اما بایستی توجه کنید که تمامی مدارک شما بایستی بصورت فایلهای الکترونیکی از پیش چاپ و اسکن شده باشند تا بتوانند در طی مراحل ثبت درخواست قابل ضمیمه شدن باشند.شما می توانید پس از آماده کردن تمامی مدارک موردنیاز،از اینجا برای ثبت آنلاین درخواست خود اقدام کنید.پس از تکمیل مراحل و ضمیمه نمودن تمامی مدارک موردنیاز در سایت،به شما یک وقت ملاقات داده می شود تا در آن زمان فرد یا افراد بازدید کننده به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنند.

راه حضوری و مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران

پس از تهیه کامل مدارک ،شما می توانید بصورت آنلاین و از راه اینترنت برای گرفتن وقت ملاقات از سفارت سوئد در تهران اقدام کنید.پس از گرفتن وقت ملاقات به شما یک زمان مشخص اختصاص داده می شود تا در تاریخ مشخص شده به سفارت مراجعه کنید و مدارک تان را برای دریافت ویزا تحویل دهید.شما می توانید از اینجا مشاهده کنید که چه زمانهایی برای ملاقات خالی و قابل دسترسی است.تلفن تماس با سفارت سوئد در تهران : 23712200-021 می باشد.زمان تماس برای دریافت وقت ملاقات تلفنی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه بین ساعات 14 تا 16 بعذازظهر است.نشانی و اطلاعات کامل تماس با سفارت سوئد در تهران در اینجا قابل مشاهده است.

مدت زمان انتظار برای دریافت پاسخ از سفارت سوئد در تهران

مدت زمانی که پاسخ ویزایتان را دریافت می کنید،معمولا بین 2 هفته تا 1 ماه متغیر است.معمولا ماههای آپریل تا آگوست شلوغ ترین زمان برای سفارت سوئد در تهران بخاطر شروع درخواست های توریستی است.بنابراین اگر قصد دارید بویژه در فصل تابستان به سوئد سفر کنید،حتما چندین ماه زودتر اقدام کنید.البته حداکثر زمانی که پیش از زمان سفر خود می توانید اقدام کنید سه ماه قبل از سفر است نه بیشتر.

شانس دریافت ویزا

در شانس دریافت ویزای توریستی درجه یک بودن نسبت خانوادگی (پدر-مادر-همسر-فرزند-برادر و خواهر) طرفین دعوتنامه اولین عامل موثر است.سایر دوستان و اقوام که نسبت فامیلی درجه دو یا سه دارند به شرط داشتن وابستگی های کافی در ایران و اثبات وضعیت بازگشت مجددشان به ایران (بطور نمونه متاهل یا دارای فرزند باشند و یا در ارگان یا نهادی دولتی استخدام رسمی باشند) از شانس دریافت ویزای توریستی همچنان برخوردار هستند ولی امکان رد درخواست ویزای آنها از گروه نخست بیشتر است.سطح تمکن مالی فرد معرف در سوئد نیز (در صورت اینکه وی هزینه های سفر فرد یا افراد بازدیدکننده را شخصا متقبل شده باشد) از عوامل مهم تاثیرگذار بر روند صدور ویزا محسوب می شود.دانشجویانی که برای تحصیل به سوئد می آیند(بخاطر اینکه هزینه سفر بازدیدکننده ها را طبیعتا نمی توانند تقبل کنند) بطور معمول برای دعوت اقوام درجه یک خود به سوئد در طول زمان تحصیل با مشکلات کمتری مواجه هستند.افرادی که جوان و مجرد هستند و اشتغال آنها در ایران بصورت استخدامی نیست و استقلال مالی مناسبی ندارند معمولا با مشکلات بیشتری برای دریافت ویزای توریستی سوئد مواجه خواهند بود چون از دیدگاه سفارت سوئد امکان و احتمال بازگشت این افراد به ایران به نسبت کمتر است.

اعتراض به نتیجه ویزا

در صورتی که به هر دلیلی از سفارت سوئد در تهران پاسخ منفی یا ریجکشن برای درخواست ویزای توریستی خود دریافت کرده اید،می توانید حداکثر ظرف 3 هفته پس از دریافت پاسخ منفی،نامه اعتراض خودتان را به سفارت سوئد در تهران تحویل دهید.شما می توانید در زمان اعتراض مدارکی که در زمان اقدام برای ویزا پیوست مدارک تان نکرده اید و یا سایر مدارکی که فکر می کنید در تصمیم گیری ویزایتان موثر است را پیوست نامه ی خود کنید.سفارت در مورد اعتراض شما تصمیم گیری می کند و اگر مجددا تصمیم آنها تغییر نکند،شکایت شما به دادگاه عالی در شهر یوته بوری سوئد منتقل و بصورت جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه نهایی به شما اعلام می شود.


منابع و پیوندهای مربوط:

بخش ویژه ویزای توریستی در سایت اداره مهاجرت سوئد

بخش ویژه ویزای توریستی در سایت سفارت سوئد در تهران


 نگارش،تهیه و تنظیم : علی مهدی پور


*درصورتی که قصد لینک این صفحه را دارید،از نوار تولبار بالای صفحه به کل مطلب لینک کنید.لطفا مطالب را بدون ذکر منبع در جایی کپی نکنید.هرکدام از ما با رعایت حقوق نویسنده می توانیم به غنای فرهنگ کپی رایت در ایران کمک کنیم.

نظرات (104)
reza ||
جمعه 23 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 10:03
سلام خسته نباشید خودم ناشنوا هستم هم متاهلم 1فرزند دارم 1دوست من در سوید زندگی میکند در زمان قبل از انقلاب رفت حالا دعوت برای من فرستاد ایا سفارت این ویزا جواب بده؟البته خودم 6سال در کشور زندگی کردم بعد اومدم ایران مال چند سال پیش... و تو پاسپورت قدیم کم کردم خلاصه ایا این جواب بده!!!!
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود رضا جان
اطلاعی ندارم
ali ||
جمعه 23 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 18:55
سلام. آقا تو رو خدا لیست فارسی تمام مدارکی که لازمه برای روزی که میخام برم سفارت سوئد(تلفنی وقت گرفتم) رو برام بگید. من از تو سایت سفارت سوئد تهران خوندم اما کامل نفهمیدم!!!
من دانشجو هستم و 15 ملیون وثیقه گذاشتم تا پاسپورت گرفتم. لطفاٌ تمام کپی ها، اسنادی که باید ترجمه کرده باشیم،...
خواهـــــــش میـــکنم راهنمایــــیم کنید...
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
با خود سفارت تماس بگیرید راهنمایی تان می کنند
ناهید ||
دوشنبه 26 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 14:07
سلام ادمین عزیز.خیلی خیلی از زحماتت که برای مامیکشی وراهنماییم میکنی ممنون .من یکی از کسانی هستم که سایت شمادر گرفتن ویزا کمکهای خیلی زیادی بهم کرد وبا وجود اینکه سال قبل ریجکت شده بودم امسال با راهنمایی شما وتکمیل مدارکم تونستم از سفارت ویزا بگیرم.امیدوارم همه دوستان همه بتونن ویزا بگیرن.بازم ممنون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود ناهید جان
از شنیدن این خبر بنده هم خوشحال شدم.همیشه شاد باشی
احمد ||
پنج‌شنبه 29 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 05:35
با سلام آیا میشود با گرفتن ویزای توریستی بعد از ورود به سوئد اقدام به در خواست اقامت کرد اگر نه احتمال اخراج از سوئد هست؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
خیر.بایستی به ایران بازگردید و از آنجا اقدام کنید.ویزای توریستی یا ویزای دیدار یک ویزای موقت است که پس از پایان مدتش از اعتبار خارج است و ماندن شما پس از تاریخ انقضای ویزا غیرقانونی ست
( تعداد کل: 104 )
<<    1       2       3   
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به زیر آسمان سوئد می باشد