[spoiler]

پلاگین

[/spoiler] شرایط استفاده از وام تحصیلی CSN در سوئد - زیر آسمان سوئد
X
تبلیغات
رایتل
سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 @ 01:59

شرایط استفاده از وام تحصیلی CSN در سوئد


زیر آسمان سوئد: اگر در سوئد زندگی می کنید و قصد استفاده از وام تحصیلی جهت ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای کشور سوئد را دارید، باید بدانید که مسئولیت پرداخت این وامها و یا کمک هزینه های تحصیلی با سازمان CSN است.این سازمان درصورت احراز شرایط موردنیاز  و به منظور ادامه تحصیلات تان در سوئد به شما وام تحصیلی می دهد که پس از اتمام تحصیلات موظف هستید طی یک مدت زمان مقرر کل مبلغ پرداختی را طی اقساط بلندمدت به دولت بازپرداخت نمایید.در ادامه به شرایط استفاده از این کمک هزینه تحصیلی اشاره می کنیم.

برای دریافت وام تحصیلی از سوی این سازمان، شما بایستی شرایط زیر را داشته باشید:


۱- برای منظوری غیر از تحصیل به سوئد آمده باشید.یعنی اینکه دانشجوی میهمان نباشید چون طبق قوانین تحصیلی سوئد، دانشجویان میهمان خودشان باید هزینه های تحصیلی خود را تامین کنند.


۲- در اداره ثبت احوال سوئد ثبت نام شده باشید.یعنی اینکه دارای شماره ملی ده رقمی یا همان پرشون نامر Personnummer باشید.


۳- دارای اقامت دائمی سوئد باشید یا اینکه اجازه اقامت معتبر بر اساس پیوند زناشویی با یک فرد تبعه سوئد را داشته باشید. درصورتی که در سوئد حداقل بمدت دوسال بطور نیمه وقت کار کرده باشید، باز هم می توانید از تسهیلات وام تحصیلی استفاده کنید.موارد زیر کار محسوب می شوند:


* استخدام در سوئد

* کار در شرکت یا کسب و کار خصوصی خود که در سوئد به ثبت رسیده باشد

* نگهداری از فرزند زیر ده سال خود

* ثبت نام بعنوان کارجو در اداره کاریابی سوئد

* شرکت در دوره های آموزشی بازار کار

* تحصیل در دوره آموزشی زبان سوئدی (SFI) برای مهاجرین یا سایر دوره های تحصیلی حداکثر در سطح ابتدایی و راهنمایی

* مدت زمان دریافت حقوق بیماری Sjukersättning یا کمک هزینه فعالیت Aktivitetsersättning


توجه داشته باشید که مدت زمان کارتان از روزی که آخرین مرتبه به سوئد آمده اید محاسبه می شود.افرادی که واجد شرایط حداقل دوسال کار در سوئد نباشند ولی با یک فرد تبعه سوئد ازدواج کرده و زندگی کنند،کماکان حق برخورداری از وام تحصیلی را خواهند داشت.همزی بودن یا سامبو Sambö بودن (زندگی با پارتنر) با یک فرد تبعه سوئد به مدت حداقل دو سال نیز جزو شرایط قابل قبول برای استفاده از وام تحصیلی است.


۴-اگر تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا هستید یا اینکه خویشاوند فردی هستید که بعنوان تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا دارای کارت اقامت است، باز هم می توانید از وام تحصیلی در سوئد استفاده نمایید.


۵-اگر در سوئد پناهنده هستید(از سوی دولت سوئد بعنوان نیازمند به حمایت و پناه تشخیص داده شده باشید) می توانید از وام تحصیلی استفاده کنید ولی اگر پناهجو هستید(هنوز با درخواست پناهندگی شما موافقت نشده است)، شرایط استفاده از وام تحصیلی را نخواهید داشت.


مقدار وام تحصیلی،شرایط و زمان بازپرداخت آن


اگر شما بین ۱۶ تا ۲۰ سال دارید و قصد ادامه تحصیل در مقطع دبیرستان بصورت تمام وقت را دارید می توانید ماهانه ۱۰۵۰ کرون بصورت بلاعوض از سوی دولت بعنوان کمک هزینه تحصیلی یا همان  studiehjälp دریافت نمایید.پس از بیست سالگی و حداکثر تا سن ۵۵ سالگی اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاه یا کالجی در سوئد را دارید،می توانید از وام تحصیلی یا همان studiemedel استفاده کنید که مقدار این وام شامل دو قسمت می شود.قسمت اول بلاعوض است و ماهانه ۶۷۴ کرون است و قسمت دوم  که بایستی پس از پایان تحصیلات تان به دولت بازپرداخت شود ماهانه ۱۳۶۱ کرون است.در مجموع مبلغ کل دریافتی شما ماهانه ۲۰۳۵ کرون خواهد بود که در صورت داشتن فرزند مبلغی بعنوان مبلغ تکمیلی نیز به آن اضافه خواهد شد.اگر در سطح دانشگاه یا کالج می خواهید تحصیل کنید،حداکثر تا ۲۴۰ هفته یا ۱۲ semester تحصیلی (هر دو semester یکسال تحصیلی است) می توانید از وام تحصیلی استفاده کنید.همچنین حداکثر سن برای دریافت وام تحصیلی ۵۵ سالگی است ولی از سن ۴۵ سالگی عملا دسترسی شما به وام تحصیلی محدودتر خواهد شد.برای مقطع دبیرستان بین ۸۰ تا ۱۲۰ هفته و برای سطوح پایین تر بین۴۰ تا ۱۰۰ هفته مدت زمانی است که می توانید از تسهیلات وام تحصیلی در سوئد استفاده کنید.


اطلاعات بیشتر را می توانید در اینجا دنبال نمایید.


منبع : سایت CSN


نگارش و تنظیم: علی مهدی پور


*درصورتی که قصد لینک این صفحه را دارید،از نوار تولبار بالای صفحه به کل مطلب لینک کنید.لطفا مطالب را بدون ذکر منبع در جایی کپی نکنید.هرکدام از ما با رعایت حقوق نویسنده می توانیم به غنای فرهنگ کپی رایت در ایران کمک کنیم.

نظرات (1)
لیلا ||
شنبه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 04:29
با سلام
من برای سامبو اقدام کردم که البته قرار است در سوئد ازدواج کنیم. چه زمانی طول میکشد بعد از مصاحبه؟
اصلا قبول میکنند؟
اگر قبل از جواب گرفتن برای ویزای توریستی اقدام کنم شانس پذیرفته شدن آن چقدر است؟
با تشکر
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
اطلاعی ندارم.لطفا به سایت اداره مهاجرت سوئد مراجعه کنید.زمانهای تقریبی رسیدگی به پرونده ها در آنجا نوشته شده است
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به زیر آسمان سوئد می باشد